Tipsarević novi trener Krajinovića

Srpski teniser Filip Krajinović potvrdio je na društvenim mrežama da će mu novi trener biti doskorašnji saigrač iz reprezentacije Janko Tipsarević.

Janko Tipsarević nedavno se povukao iz aktivnog igranja tenisa, ali nije dugo izdržao bez njega.

Srpski teniser je po okončanju karijere nagovestio da bi želeo u budućnosti da se bavi trenerskim poslom, a danas je potvrđeno da je našao prvi angažman.

Tipasrević će biti novi trener doskorašnjeg saigrača iz reprezentacije Srbije Filipa Krajinovića.

"Jedna od najlepših vesti u mojoj karijeri - sa starim prijateljem do novih visina! Čast mi je i posebno zadovoljstvo da će od sada Janko Tipsarević biti moj trener", napisao je Krajinović na Instagramu.

"Srećan sam što mogu da potvrdim da ću u 2020. godini trenirati, pomagati i nadgledati Filipa Krajinovića. Obećanja su podeljena sa obe strane i samo vreme može reći hoćemo li ih ispuniti. Poželite nam sreću", napisao je Tipsarević na istoj društvenoj mreži.

Krajinović se trenutno nalazi na 40. mestu na ATP listi.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Srbija pobedila Kipar u prijateljskom meču

Fudbaleri Srbije pobedili su večeras u gostima u Larnaki selekciju Kipra sa 1:0, u prijateljskom meču. Strelac pobedonosnog gola bio je Sergej Milinković-Savić u sedmom minutu.

Đere u drugom kolu turnira u Majamiju

Laslo Đere plasirao se u drugo kolo turnira mesters serije u Majamiju, pošto je danas na startu savladao Kineza Čak Lam Vonga u dva seta, sa 7:5, 7:6 (7:3).