AO: Kecmanović eliminisan na startu turnira, meč Stojanovićeve pomeren za sutra

Miomir Kecmanović završio je nastup na Australijan openu, pošto je u prvom kolu izgubio od Italijana Andreasa Sepija 6:4, 6:4, 7:6 (7-3).
Miomir Kecmanović, koji je trenutno 54. teniser sveta, posle dva sata i tri minuta igre, poražen je od iskusnog Italijana.
 
Sepi koji je trenutno 85 na listi tenisera, od starta meča igrao je sigurnije i samouvereno dobio dva prva seta. Srpski igrač samo je u trećem setu pružio dobar otpor i imao šanse, ali ih nije iskoristio.
 
Sepi će u drugoj rundi za protivnika imati Švajcarca Stena Vavrinku.
 
Meč prvog kola između srpske teniserke Nine Stojanović i Ruskinje Anastasije Pavljučenkove odložen je za sredu. Zbog kiše koja je padala prvog dana Australijan opena nekoliko desetina mečeva prvog kola je odloženo za danas. Po rasporedu, na programu je bilo čak 96 mečeva, pa su organizatori turnira odlučili da pojedine mečeve ipak prebace za sutra.
  • Bojan

    21.01.2020 11:20
    Ideš kući kada ne znaš
    Dečko nikako da ukapira da ne ume da igra tenis.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Lajović poražen u polufinalu Barselone

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u finale turnira u Barseloni, pošto je danas posle tri seta poražen od sedmog tenisera sveta Grka Stefanosa Cicipasa 7:5, 4:6, 2:6.