AO: Đoković u osmini finala, Lajović eliminisan

Novak Đoković se plasirao u osminu finala Otvorenog prvenstva Australije pošto je jutros pobedio Japanca Jošihita Nošioka sa 3:0 (6:3, 6:2, 6:2).
Meč je trajao sat i 27 minuta.
 
Đoković je otvorio meč uz jedan brejk i tako vrlo brzo stigao do sigurne prednosti od 3:0. Dobrom igrom na svoj servis je do samog kraja sačuvao prednost, a onda i iskoristio prvu set loptu i poveo s 1:0.
 
Drugi deo igre počeo je na isti način, brejkom za Đokovića. U narednih pet gemova oba tenisera bila su sigurna na svoj servis, da bi do novog brejka Đoković došao u sedmom gemu, a potom i servirao za vođstvo od 2:0.
 
Slična situacija viđena je i u trećem setu. Srpski teniser je uz dva oduzeta servisa poveo s 4:0, da bi nešto kasnije i servirao za pobedu. Jednu meč loptu Japanac je uspeo da spasi, ali je Đoković iskoristio drugu i zabeležio pobedu.
 
U narednom kolu igraće protiv Argentinca Dijega Švarcmana, koji je ranije jutros eliminisao Dušana Lajovića.
 
Švarcman je Lajovića savladao sa 3:0 (6:2, 6:3, 7:6). Meč je trajao dva sata i 16 minuta.
  • Sole

    24.01.2020 10:24
    Samo Nole nešto vredi u ovoj državi i sreća je što je rastao i trenirao preko i uz talenat koji je imao pokupio ostale prave vrednosti ,rad, disciplinu, upornost, neispran mozak...
  • pereca

    24.01.2020 09:02
    pekara Trbija
    Hleba, igara i Đokovića......

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Lajović poražen u polufinalu Barselone

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u finale turnira u Barseloni, pošto je danas posle tri seta poražen od sedmog tenisera sveta Grka Stefanosa Cicipasa 7:5, 4:6, 2:6.

Porter doživotno suspendovan iz NBA lige

Američka košrakaška NBA liga danas je doživotno suspendovala igrača Toronta Džonteja Portera zbog odavanja poverljivih informacija sportskim kladinicama i klađenja na utakmice.