AO: Đoković u četvrtfinalu

Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale Australijan opena, pošto je sa 3:0 savladao Argentinca Dijega Švarcmana.
Rezultat po setovima bio je 6:3, 6:4, 6:4, a meč je trajao nešto više od dva sata.
 
Prvi set protekao je u dobroj igri na obe strane u prvih sedam gemova, da bi onda srpski teniser napravio brejk za vođstvo od 5:3 i mirno priveo taj deo igre u svoju korist.
 
Drugi set Đoković je otvario sa dva brejka, ali je potom dozvolio Švarcmanu da vrati jedan, pa je drugi set završen rezultatom 6:4.
 
Treći i poslednji set bio je izjednačen do petog gema, kada je Đoković oduzeo servis rivalu i došao do brejka koji je bio dovoljan da osvoji poslednji set.
 
Naredni rival biće mu Kanađanin Miloš Raonić, koji je takođe sa 3:0 u setovima bio bolji od Hrvata Marina Čilića.
  • Ns 49

    26.01.2020 09:37
    Nole je igrao ozbiljno jer ume da popusti kad vodi.Naravno da hvali Raonića i kaže da su dobri prijatelji i da govore istim jezikom!!!
    Nole je popravio svoj servis jer ga je Ivanišević još bolje utrenirao a odlično je što je tamo Marijan Vajda jer mu je on uvek bio odličan.
    Samo kad tamo nije onaj Španac Pepe.
    Za ranoranioce baš odgovaraju jutarnji termini.
  • Zivan

    26.01.2020 08:20
    Novak se razigrao. Biće zanimljivo u četvrtfinalu, snagator Raonić ima užasno snažan servis,a to je ono što Novaku najmanje odgovara...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Porter doživotno suspendovan iz NBA lige

Američka košrakaška NBA liga danas je doživotno suspendovala igrača Toronta Džonteja Portera zbog odavanja poverljivih informacija sportskim kladinicama i klađenja na utakmice.

Cicipas osvojio masters u Monte Karlu

Grčki teniser Stefanos Cicipas osvojio je danas masters u Monte Karlu, pošto je u finalu pobedio 10. tenisera sveta Norvežanina Kaspera Ruda sa 2:0 po setovima 6:1, 6:4.

Đoković bez finala u Monte Karlu

Novak Đoković nije uspeo da se plasira u finale mastersa u Monte Karlu, pošto je izgubio od 10. igrača sveta, Norvežanina Kaspera Ruda posle tri seta, 4:6, 6:1, 4:6.