Tim Lebron pobedio na Ol-staru

Tim Lebrona Džejmsa, u kojem je nastupio i Nikola Jokić, pobedio je prošle noći tim Janisa Adetokumba u 69. utakmici NBA Ol Star sa 157:155.
U prepunom Junajted centru u Čikagu, oko 21.000 gledalaca odalo je počast tragično preminuloj NBA legendi Kobiju Brajantu, držeći se za ruke, a minut ćutanja završen je uzvicima "Kobi, Kobi". Igrači koji su učestvovali u Ol star utakmici nosili su dresove sa brojevima 2 i 24, kao omaž Brajantu i njegovoj ćerki Điani, koji su poginuli u padu helikoptera krajem januara.
 
U utakmici su primenjena i pravila prilagođena sećanju na Brajanta, tako da je tim koji je imao više poena nakon treće četvrtine morao da postigne 24 poena da bi pobedio, dok je tim koji gubi morao da postigne 24 poena plus broj poena za koliko je zaostajao.
 
Nakon tri četvrtine, tim Janis je bio u vođstvu devet poena, ali je ekipa Lebrona Džejmsa u poslednjem periodu odnela pobedu od 32:22, tako da je konačan rezultat bio 157:155.
 
Nikola Jokić je na parketu proveo 12 minuta i postigao pet poena, a zabeležio je i dva skoka, jednu asistenciju i jednu ukradenu loptu.
 
 
Lenard prvi osvajač MVP trofeja "Kobi Brajant"
 
Kosarkaš LA Klipersa Kavaji Lenard proglašen je za MVP-ija Ol-start utakmice i postao prvi osvajač trofeja "Kobi Brajant".
 
Priznanje najboljem pojedincu od ove godine nosi ime tragično nastradale legende LA Lejkersa, a Lenard ga je zaslužio pošto je predvodio Tim "Lebron" do pobede sa 30 poena, od čega čak 25 u prvom poluvremenu.
 
Pogodio je osam trojki iz 14 pokušaja, a imao je još sedam skokova, četiri asistencije i dve ukradene lopte.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Lajović poražen u polufinalu Barselone

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u finale turnira u Barseloni, pošto je danas posle tri seta poražen od sedmog tenisera sveta Grka Stefanosa Cicipasa 7:5, 4:6, 2:6.