Peruničić podneo ostavku na mesto selektora Srbije

Nenad Peruničić podneo je ostavku na tu funkciju selektora rukometne reprezentacije Srbije.
Uprkos važećem ugovoru Peruničić je odlučio da se povuče nakon neuspeha na Evropskom prvenstvu, gde je Srbija završila takmičenje u prvoj fazi sa tri poraza.
 
"Rekao sam da ću ili da menjam stvari ili me neće biti tu. Jako nas je zaboleo poraz od Crne Gore posle kojeg smo izgubili šansu za drugi krug. Potpredsednik Dragan Škrbić je bio uz mene da smiri situaciju. Dugo sam razmišljao i prošle nedelje sam podneo ostavku", rekao je Peruničić na konferenciji za medije i otkrio da je ostavku ponudio još u Austriji.
 
O ostavci Peruničića raspravljaće Upravni odbor Rukometnog saveza, a kako je najavio predsednik Saveza Božidar Đurković, sednica će se održati za nekoliko dana.
  • Sava

    18.02.2020 17:37
    HVALA TI..
    Dobro se setio, da je to ranije uradio sigurno bi oni momci mnogo više pokazali ...
  • Milos Veliki

    18.02.2020 17:01
    Dobro se setio ...
  • Profi

    18.02.2020 16:58
    Ocekivano
    Svako ko se iole razume u sport, zna da je ovo kedini epilog koji je mogao biti. Zalosno je sto je moramo proci prvenstvo, i debakl reprezentacije, da se taj epilog i lonacno pokaze

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Lajović poražen u polufinalu Barselone

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u finale turnira u Barseloni, pošto je danas posle tri seta poražen od sedmog tenisera sveta Grka Stefanosa Cicipasa 7:5, 4:6, 2:6.