Fjuri savladao Vajldera za titulu svetskog šampiona

Britanski bokser Tajson Fjuri osvojio je titulu svetskog šampiona u WBC verziji.
On je jutros tehničkim nokautom u sedmoj rundi meča u Los Anđelesu savladao dosadašnjeg šampiona Amerikanca Dionteja Vajldera.
 
Velika borba za šampiona u teškoj kategoriji viđena je od početka meča. Vajlder se nekako držao do sedme runde, ali više od toga nije mogao.
 
Nije mogao da stoji na nogama niti da pruži otpor novom šampionu Fjuriju, sudija je prekinuo meč, pa je tako Vajlder zabeležio prvi poraz u profesionalnoj karijeri.
 
Fjuri je od Vajldera uzeo WBC pojas, dok je vlasnik WBA, IBF, WBO pojasa Britanac Entoni Džošua.
  • Lošmi

    23.02.2020 10:30
    ...
    Njegovi tim je ubacio peškir, zato je sudija prekinuo.
  • HM

    23.02.2020 10:19
    Budale u ringu

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Lajović poražen u polufinalu Barselone

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u finale turnira u Barseloni, pošto je danas posle tri seta poražen od sedmog tenisera sveta Grka Stefanosa Cicipasa 7:5, 4:6, 2:6.