Novosti: Slaviša Kokeza na Infektivnoj klinici, sumnja se na virus korona

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza primljen je na Infektivnu kliniku Kliničkog centra Srbije, pišu Večernje novosti.
 Novosti: Slaviša Kokeza na Infektivnoj klinici, sumnja se na virus korona
Foto: Youtube (Screenshot)

Kako Novosti prenose, Kokeza je primljen pod sumnjom da je zaražen koronavirusom.  

Za Sport Klub informacija o razlogu primanja predsednika Saveza u bolnicu nije potvrđena. Međutim, Sport Klub navodi da je, iz pouzdanih izvora, dobio potvrdu da je Kokeza od petka pre podne u Infektivnoj klinici.
 
Pojedini portali navode da se radi o prehladi koju Kokeza ima već nekoliko dana, od povratka iz Amsterdama prošle nedelje.
 
Prethodno je saopšteno da je srpski fudbaler Dušan Vlahović, koji igra za italijansku Fiorentinu, testiran pozitivno na koronavirus.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Argentinski teniser suspendovan na pet godina

Argentinski teniser Eduardo Agustin Tore suspendovan je na pet godina zbog 35 kršenja Teniskog programa za borbu protiv korupcije (TACP), objavila je danas Međunarodna agencija za integritet tenisa.