Evropske univerzitetske igre odložene za leto 2021. godine

Evropsko udruženje univerzitetskog i Organizacioni odbor 5. Evropskih univerzitetskih igara Beograd 2020, doneli su odluku da se zbog posledica epidemije virusa korona igre odlože do leta 2021. godine.
Evropske univerzitetske igre odložene za leto 2021. godine
Foto: Pixabay
Datumi održavanja Univerzitetskih igara odrediće se kasnije, nakon konsultacija organizatora i EUSA sa svim partnerima, prenosi Sport klub. 
 
"U trenutnoj situaciji, koja je bez presedana i prilično nepredvidljiva, zdravlje i blagostanje svih uključenih strana se ne mogu garantovati do jula, a ni učesnici se neće moći adekvatno pripremiti za takmičenja s obzirom na zastoje od početka pojave epidemije virusa. Sigurnost i zaštita svih učesnika EUG2020, sportista, zvaničnika, volontera, osoblja, publike, partnera, članova sportskih saveza, članova EUSA i svih građana su naša glavna briga, i ova odluka je doneta u konsultacijama sa najvišim državnim organima Srbije, a na dobrobit svih učesnika", saopšteno je.
 
Organizatori su se izvinili zbog neprijatnosti koju je proizvela nepredviđena situacija. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Lajović poražen u polufinalu Barselone

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u finale turnira u Barseloni, pošto je danas posle tri seta poražen od sedmog tenisera sveta Grka Stefanosa Cicipasa 7:5, 4:6, 2:6.

Porter doživotno suspendovan iz NBA lige

Američka košrakaška NBA liga danas je doživotno suspendovala igrača Toronta Džonteja Portera zbog odavanja poverljivih informacija sportskim kladinicama i klađenja na utakmice.