Osam igrača Vest Hema ima simptome virusa korona

Kako je rekao jedan od čelnika Vest Hem Junajteda moguće je da nekoliko igrača tog kluba ima virus korona, a oni su trenutno u samoizolaciji.

Od kako se koronavirus pojavio i u Engleskoj nekoliko igrača je imalo blaže simptome, a pozitivni su bili menadžer Arsenala Mikel Arteta i fudbaler Čelsija Kalum Hadson Odoi. Obojica su se oporavili, a sada neželjene vesti stižu iz još jednog londonskog kluba.

"Osam igrača imaju simptome virusa korona. Sa olakšanjem mogu da kažem da su simptomi umereni i da su svi sa svojim porodicama i da su svi oni dobro. Ovo je međutim blizu nas, na jedan kašalj, na jedno kijanje na jedno rukovanje od nas. Zato niko ne sme da bude neoprezan", napisala je u sovjoj kolumni funkcionerka Vest Hema Keren Brejdi.

Premijer liga je inače obustavljena do najranije 30. aprila, a pitanje je da li će i tada moći da se donese odluka da se takmičenje nastavi.

"Kada su klubovi poslednji put pričali bili su saglasni u tome da treba da se igra čim to bude moguće. Sezona će se onda igrati i u julu, ako je potrebno da se ona završi. To je plan koji hoćemo da sprovedemo. Možda će se neki mečevi igrati bez navijača što niko ne želi", rekla je Brejdi.

Ona je inače ranije poručila da sezona treba da se poništi ako ne bude moglo da se igra zbog virusa COVID-19.

  • Nemanja

    28.03.2020 16:22
    Forever blowing bubbles
    Držite se, čekićari!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Srbija pobedila Kipar u prijateljskom meču

Fudbaleri Srbije pobedili su večeras u gostima u Larnaki selekciju Kipra sa 1:0, u prijateljskom meču. Strelac pobedonosnog gola bio je Sergej Milinković-Savić u sedmom minutu.

Đere u drugom kolu turnira u Majamiju

Laslo Đere plasirao se u drugo kolo turnira mesters serije u Majamiju, pošto je danas na startu savladao Kineza Čak Lam Vonga u dva seta, sa 7:5, 7:6 (7:3).