Hordof: Vimbldon će biti otkazan, a verovatno i cela sezona na travi

Ovogodišnji Vimbldon će sigurno biti otkazan, a vrlo je moguće da se teniska sezona nastavi tek u oktobru, izjavio je potpredsednik Teniskog saveza Nemačke Dirk Hordof.
Hordof: Vimbldon će biti otkazan, a verovatno i cela sezona na travi
Foto: Pixabay
On je gostujući u podkastu na portalu "tennisnet.com" rekao da ima informacije da će posle Rolan Garosa biti otkazan i Vimbldon, ali da će se Otvoreno prvenstvo Francuske verovatno odigrati u nekom drugom terminu, za gren slem u Londonu, na travi gotovo da nema nade.
 
"Prema informacijama koje imam, možete da bude prilično ubeđeni da sezone na travi ove godine neće biti", rekao je Hordof.
 
Vimbldon je ove godine trebalo da se igra od 29. juna do 12. jula, a organizatori su za sledeću nedelju najavili definitivnu odluku.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Lajović poražen u polufinalu Barselone

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u finale turnira u Barseloni, pošto je danas posle tri seta poražen od sedmog tenisera sveta Grka Stefanosa Cicipasa 7:5, 4:6, 2:6.

Porter doživotno suspendovan iz NBA lige

Američka košrakaška NBA liga danas je doživotno suspendovala igrača Toronta Džonteja Portera zbog odavanja poverljivih informacija sportskim kladinicama i klađenja na utakmice.