Aleksandar Prijović privreden zbog prekršene mere tokom vanrednog stanja

Fudbaler Al Itihada Aleksandar Prijović priveden je jer je prekršio mere koje su uvedene u Srbiji za vreme pandemije virusa korona.

Kako prenose "Novosti" povremeni reprezentativac Srbije zatekao se u hotelu "Crown Plaza" u širem društvu, zbog čega je među privedenima.

Večernje novosti prenose da, iako su zatečeni pre početka policijskog časa, dakle pre 17 časova, "oni su privedeni zbog prekršaja zdravstvene mere po kojoj nije dozvoljeno okupljanje više od pet ljudi u jednoj prostoriji".

S druge strane, Blic i još nekoliko medija javljaju da se Prijović u kafeu tog hotela ipak našao nešto  posle 17h.

Zbog pandemije koronavirusa u Srbiji svakog dana obavezan policijski čas traje od 17 časova do 5 časova ujutru radnim danima i tada samo odgovorna lica na zadatku i osobe sa posebnim dozvolama smeju da budu van kuće.

  • Singer

    04.04.2020 09:31
    Nije jedini
    Bio u drustvu Djanija sta ce dalje biti pitanje je za ovo drustvo dali smo svi jednaki ili ???
  • Bg

    04.04.2020 09:03
    "Najlakse je kaznjavati, on je dobar decko, ja sam siguran da se to nece ponoviti".
    A sirotinja iz Dimitrovgrada tri godine zatvora brzinom svetlosti...
  • NSrdjan

    04.04.2020 08:48
    Bahaton, level pro.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Lajović poražen u polufinalu Barselone

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u finale turnira u Barseloni, pošto je danas posle tri seta poražen od sedmog tenisera sveta Grka Stefanosa Cicipasa 7:5, 4:6, 2:6.

Porter doživotno suspendovan iz NBA lige

Američka košrakaška NBA liga danas je doživotno suspendovala igrača Toronta Džonteja Portera zbog odavanja poverljivih informacija sportskim kladinicama i klađenja na utakmice.