NBA košarkaš koji nije odigrao meč tri godine, a dobija 2,2 miliona sve do 2022.

Bivši američki košarkaš Monta Elis dobro zarađuje prethodnih nekoliko godina, a da, u principu, ne radi ništa.
Indijana Pejsersi su 2015. godine potpisali četvorogodišnji ugovor sa Elisom vredan 44 miliona dolara.
 
Ipak, samo dve godine kasnije, Pejsersi su otpustili Elisa, čime su ga učinili slobodnim agentom, ali su ostali obavezani da mu isplate ugovor do poslednjeg centa.
 
Da bi sebi i svojim godišnjim restrikcijama za plate olakšali posao, oni su rešili da Elisov ugovor "rašire" i da produže njegovo trajanje, ali smanje godišnju potražnju.
 
Zbog toga Elis već treću sezonu zaredom prima 2.245.400 dolara godišnje, a taj trend produžiže se na barem još dve godine, zaključno sa završetkom sezone 2021/22.
 
Zanimljivo je da Elis sada ima samo 34 godine. On je tokom karijere imao prosek od 17,8 poena, 4,6 asistencija i 1,7 ukradenih lopti po meču.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Cicipas osvojio masters u Monte Karlu

Grčki teniser Stefanos Cicipas osvojio je danas masters u Monte Karlu, pošto je u finalu pobedio 10. tenisera sveta Norvežanina Kaspera Ruda sa 2:0 po setovima 6:1, 6:4.

Đoković bez finala u Monte Karlu

Novak Đoković nije uspeo da se plasira u finale mastersa u Monte Karlu, pošto je izgubio od 10. igrača sveta, Norvežanina Kaspera Ruda posle tri seta, 4:6, 6:1, 4:6.

Đoković u polufinalu Monte Karla

Novak Đoković plasirao se danas u polufinale masters turnira u Monte Karlu pošto je pobedio Australijanca Aleksa de Minora sa 7:5, 6:4.