Infantino: Nijedno takmičenje nije vredno zdravlja

Đani Infantino, predsednik Međunarodne fudbalske federacije (FIFA), kaže da se nijedno takmičenje ne sme nastaviti, dok se ne steknu povoljni uslovi za to.
Infantino: Nijedno takmičenje nije vredno zdravlja
Foto: Youtube (Screenshot)

Pandemija koronavirusa stopirala je gotovo sve fudbalske lige na svetu i za sad nema zvaničnih informacija kad bi ona mogla da budu nastavljena.

"Prioritet svih prioriteta mora da bude zdravlje ljudi. Jednostavno, nijedno takmičenje na svetu nije vredno rizika ljudskog života. Bilo bio veoma neodogovrno forsirati igranje utakmica, ukoliko ne postoje 100 odsto bezbedni uslovi. Čekaćemo koliko god je potrebno", rekao je 50-godišnji Švajcarac.

Zaustavljanje takmičenja nanelo je velike finansijske gubitke klubovima. Iz tog razloga, mnogi od njih su posegli za smanjenjem primanja svojih članova.

Između ostalog, Barselona je celokupnom timu redukovala plate za po 70 odsto.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Lajović poražen u polufinalu Barselone

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u finale turnira u Barseloni, pošto je danas posle tri seta poražen od sedmog tenisera sveta Grka Stefanosa Cicipasa 7:5, 4:6, 2:6.

Porter doživotno suspendovan iz NBA lige

Američka košrakaška NBA liga danas je doživotno suspendovala igrača Toronta Džonteja Portera zbog odavanja poverljivih informacija sportskim kladinicama i klađenja na utakmice.