Đoković se vratio na teren, španski mediji pišu da je prekršio pravila

Španski mediji prenose da je Novak Đoković prekršio pravila time što se uputio na teniski teren u ponedeljak.
Đoković je objavio video-snimak na Instagramu na kojem se vidi kako trenira na otvorenom terenu u Marbelji.
 
On je razmenjivao udarce sa španskim igračem Karlosom Gomesom Ererom, dubl partnerom svog brata Marka.
 
 
Katalonski Sport i madriski As i Marka ističu da je Španija u ponedeljak popustila sa pojedinim restrikcijama protiv korona virusa, kao i da je dozvolila pojedinim profesionalnim fudbalskim klubovima da se vrate treninzima.
 
Međutim, dodaje se da to nije slučaj sa teniskim terenima i da će najranije sledeće nedelje biti dozvoljeno bavljenje tim sportom, tako da ostaje pod znakom pitanja da li je Đoković dobio specijalnu dozvolu da izađe na teren.
 
Navodi se i da nije poznato da li će srpski teniser biti sankcionisan od strane nadležnih organa ukoliko se dokaže da je prekršio pravila. AP nije uspeo da dobije komentar od Novakovog tabora.
 
Tenis je suspendovan do daljeg, a mnogi očekuju da se vrati tek naredne sezone, odnosno godine.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Porter doživotno suspendovan iz NBA lige

Američka košrakaška NBA liga danas je doživotno suspendovala igrača Toronta Džonteja Portera zbog odavanja poverljivih informacija sportskim kladinicama i klađenja na utakmice.

Cicipas osvojio masters u Monte Karlu

Grčki teniser Stefanos Cicipas osvojio je danas masters u Monte Karlu, pošto je u finalu pobedio 10. tenisera sveta Norvežanina Kaspera Ruda sa 2:0 po setovima 6:1, 6:4.