Fudbal u Srbiji sa publikom od 1. juna

Fudbalske utakmice u Srbiji moći će od 1. juna da se igraju uz prisustvo publike, saopštio je danas Krizni štab za suzbijanje zarazne bolesti virusa korona.
Fudbal u Srbiji sa publikom od 1. juna
Foto: 021.rs
Uslov je da među gledaocima bude obezbeđen razmak od jednog metra. Odluka je doneta za sve sportove koji se igraju napolju.
 
Fudbal je u Srbiji suspendovan od marta zbog pandemije korona virusa, a nastaviće se od petka. Pošto je publici dozvoljeno prisustvo od 1. juna, utakmice 27. kola kojima će se nastaviti šampionat, igraće se bez navijača.
 
Utakmice 27. kola zakazane su za 29, 30. i 31. maj. Do kraja sezone igraće se četiri kola Super lige i ostatak utakmica u Kupu Srbije.
  • Moja žena

    27.05.2020 18:35
    Fudbal ne vole k'o i ja!
    Šta, kao počinje da se igra lep fudbal pa je interesovanje naglo poraslo?
  • Mile

    27.05.2020 16:48
    Jel to nesudjeni Vodja navijaca dao novu zanimaciju pred izbore?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Odbojkaši Crvene zvezde šampioni Srbije

Odbojkaši Crvene zvezde osvojili su titulu prvaka Srbije, pošto su večeras na svom terenu u petom meču finalne serije pobedili Partizan sa 3:0 (25:23, 25:18, 25:18).

Lajović poražen u polufinalu Barselone

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u finale turnira u Barseloni, pošto je danas posle tri seta poražen od sedmog tenisera sveta Grka Stefanosa Cicipasa 7:5, 4:6, 2:6.