Sudija sa derbija Zvezda-Partizan među zaraženima virusom korona

Petorica srpskih sudija, među kojima su Srđan Jovanović i Novak Simović, zaraženi su virusom korona.
Sudija Srđan Jovanović, kao i njegovi pomoćnici Milan Mihajlović i Uroš Stojković, zaraženi su virusom, zbog čega nisu konkurisali za finale Kupa Srbije. Njih trojica bili su predviđeni da sude meč Vojvodina - Partizan u Novom Sadu, ali su sprečeni iz zdravstvenih razloga.
 
Zaražen je i Novak Simović, arbitar koji je delio pravdu na nedavno završenom "večitom derbiju" u Humskoj.
 
Nije poznato da li je Simović tada zaražen, pošto petorica igrača Crvene zvezde imaju koronu, kao i nekadašnji igrač crveno-belih Vujadin Savić.
 
Zaražen je i Novakov mlađi brat Miloš Simović, koji je bio predviđen da bude pomoćni sudija na utakmici Javor - Inđija.
  • Ftn

    23.06.2020 10:43
    Ha ha
    I treba kad veruju Vucicu!
  • Laloš

    23.06.2020 09:20
    Ovo je za Riplija.... Po nama će nazvati meru za glupost. Ovo nije realno da se 20.000 ljudi i 22 šutača lopte dobrovoljno zarazi koronom uz blagoslov klubova i države. A nakon toga prošire zarazu po celoj zemlji i susednim državama.
  • Stanoje

    23.06.2020 09:04
    Ko je odgovoran za ovaj haos, vlada republieke Srbije ili STRUKA? Trećeg nema

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Lajović poražen u polufinalu Barselone

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u finale turnira u Barseloni, pošto je danas posle tri seta poražen od sedmog tenisera sveta Grka Stefanosa Cicipasa 7:5, 4:6, 2:6.

Porter doživotno suspendovan iz NBA lige

Američka košrakaška NBA liga danas je doživotno suspendovala igrača Toronta Džonteja Portera zbog odavanja poverljivih informacija sportskim kladinicama i klađenja na utakmice.