Sahrana Ilije Petkovića ovog četvrtka

Jugoslovenski fudbaler i selektor nacionalnog tima Ilija Petković biće sahranjen u četvrtak.
Legenda OFK Beograda biće sahranjen na Novom groblju u Aleji zaslužnih građana, piše B92
 
Opelo počinje u 13:30, a sahrana u 14 časova.
 
Komemoracija će biti održana u Fudbalskom savezu Srbije, dok će Knjiga žalosti biti otvorena u prostorijama OFK Beograda od 10 do 14 časova svakog dana.
 
Ilija Petković primljen je u bolnicu na Bežanijskoj kosi zbog perforacije čira na dvanaestopalačnom crevu, kao i otežanog stanja izazvanog koronavirusom, na koji je bio pozitivan, a u subotu je i preminuo.
  • Mirjana

    29.06.2020 22:13
    Legendo,pocivaj u miru!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Porter doživotno suspendovan iz NBA lige

Američka košrakaška NBA liga danas je doživotno suspendovala igrača Toronta Džonteja Portera zbog odavanja poverljivih informacija sportskim kladinicama i klađenja na utakmice.

Cicipas osvojio masters u Monte Karlu

Grčki teniser Stefanos Cicipas osvojio je danas masters u Monte Karlu, pošto je u finalu pobedio 10. tenisera sveta Norvežanina Kaspera Ruda sa 2:0 po setovima 6:1, 6:4.