U petak počinje nova sezona u Super ligi Srbije

Nova sezona u Super ligi Srbije počinje u petak, u proširenom formatu uz učešće 20 klubova, a titulu će braniti Crvena zvezda.
U petak počinje nova sezona u Super ligi Srbije
Foto: Pixabay
Ekipe su imale skoro mesec i po dana za pripreme, pošto je prošla sezona završena 20. juna, dok je finale Kupa igrano četiri dana kasnije. Ta sezona je prvo bila prekinuta zbog pandemije virusa korona, a zatim je i skraćena, odnosno nije se igrao plej-of i plej-aut, već samo utakmice regularnog dela, ukupno 30 kola.
 
U petak su na programu tri utakmice, Spartak će od 19 časova dočekati Zlatibor, u isto vreme TSC će biti domaćin Vojvodini, a sat kasnije počeće duel u Lučanima između Mladosti i Javora.
 
Partizan će u subotu od 17:30 časova igrati u Kruševcu protiv Napretka, Zvezda će od 19:30 časova na svom stadionu igrati protiv Novog Pazara, dok će Radnički u prvom kolu od 19:30 časova dočekati povratnika u elitu Metalac. Mačva će u isto vreme u Šapcu igrati protiv Bačke, dok će Proleter dočekati Rad, koji se prošle sezone borio za opstanak u ligi.
 
U subotu od 19:30 časova u Beogradu će se igrati dve utakmice - Čukarički će biti domaćin Inđiji, a Voždovac će dočekati Radnik iz Surdulice.
  • Ma

    30.07.2020 12:38
    Ajde
    Da napunimo stadione za promenu

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Lajović poražen u polufinalu Barselone

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u finale turnira u Barseloni, pošto je danas posle tri seta poražen od sedmog tenisera sveta Grka Stefanosa Cicipasa 7:5, 4:6, 2:6.