Protest Zvezde zbog suđenja na meču Napredak-Partizan; Partizan: A 17 penala Zvezde prošle sezone?

Fudbalski klub Crvena zvezda otvorenim pismom obratio se Fudbalskom savezu Srbije zbog suđenja Danila Grujića na utakmici Napredak - Partizan.
Protest Zvezde zbog suđenja na meču Napredak-Partizan; Partizan: A 17 penala Zvezde prošle sezone?
Foto: 021.rs
"Poštovano rukovodstvo FSS, Crvena zvezda vam se ovim putem javno obraća pitanjem: šta ćete vi konkretno preduzeti da sprečite ovakvo brukanje srpskog fudbala koje smo videli u Kruševcu? Šta mi, ali i drugi klubovi u Srbiji, možemo da očekujemo posle onakvog suđenja i sramno dosuđenog jedanaesterca na meču Napredak - Partizan? A prvenstvo je tek počelo", navode iz FK Crvena zvezda.
 
Iz Crvene zvezde pitaju FSS: "Kako da se ponašamo? Treba li svi da očekujemo da ćemo proći kao Napredak, da će zarad pobede Partizana biti dosuđivani onakvi nepostojeći penali?"
 
"Cela Srbija je videla kako je Danilo Grujić sudio i direktno pomogao Partizanu. I to u 87. minutu utakmice. Zbog toga tražimo da sudija Grujić bude najstrožije kažnjen. Time će se srpski fudbal zaštititi od raznih mešetara a svim akterima u startu poslati jasna poruka. Mi ne možemo da ćutimo i dozvolimo da klub kome su svi krivi, koji neprestanom kuknjavom pokušava da zamaskira svoju nemoć i prljave radnje, da otimanjem i krađama dođe do titule koju su vidimo svojim navijačima otvoreno obećali ne bi li sačuvali svoje fotelje u Partizanu", poručuju iz Crvene zvezde.
 
Vuletić: A 17 penala Zvezde prošle sezone?
 
Potpredsednik FK Partizan Vladimir Vuletić reagovao je na pismo Crvene zvezde Fudbalskom savezu Srbije.
 
"Klub, kojem je prošle godine suđeno 17 penala, u prošloj desetkovanoj sezoni, pa na samo devet utakmica nije suđen penal, klub koji je u 21. veku osvojio još jednu titulu evropskog prvaka, ali onu po broju dosuđenih penala, klub koji u prvom kolu, na prvoj utakmici ove sezone dobija penal, po svom dobro poznatom nahođenju, počinje sezonu penalom i saopštenjem. Nenaviknuti na ova pretponoćna mračna oglašavanja čoveka koji je izabrao noć da započne kampanju i kandidaturu za predsednika FSS, moramo da ponudimo kratak odgovor na njegovo pitanje "treba li svi da očekujemo da ćemo proći kao Napredak? NE", navodi Vuletić.
 
Podseća da je Napredak protiv Partizana u poslednje tri utakmice, pre ove, zabeležio dve pobede i jedan nerešen ishod: "Suprotno tome, Partizan je Crvenu zvezdu u poslednje tri utakmice dva puta savladao i jednom igrao nerešeno, pa je pravo pitanje koje valja da postave podno tenka da li će svi proći onako kako Crvena zvezda prolazi protiv Partizana. Alfa interpol doktor zaboravlja i prošlosezonski slobodan udarac u 97. minutu za Marka Marina takođe pod Bagdalom, na slomljene svlačionice, polomljena vrata od sudijske kancelarije, neovlašćene pretnje sudijama koje su četiri sata sastavljale zapisnik kao da sastavljaju Mojsijevu Knjigu postanja".
 
"Njene sudije i suđenje u prošloj sezoni dobro pamte sudijski silovana Inđija i unakaženo pokradeni Rad, a mi dobro pamtimo sve: i smeh Boaćija na stadionu podno tenka, samosaplitanje Jovančića u Zemunu i lakovihorni pad Radonjića u Novom Sadu", ističe Vuletić.
  • f

    02.08.2020 15:10
    Žalosno
    Žalosno što je u Srbiji glavna odbrana - " a šta je onaj drugi radio",,,
  • Sever Srbije

    02.08.2020 14:50
    Grujuc jedan od grobarskih sudija,opste poznato!
  • Deki

    02.08.2020 13:09
    Deks
    Ko o cemu kurva o postenju

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Srbija pobedila Kipar u prijateljskom meču

Fudbaleri Srbije pobedili su večeras u gostima u Larnaki selekciju Kipra sa 1:0, u prijateljskom meču. Strelac pobedonosnog gola bio je Sergej Milinković-Savić u sedmom minutu.

Đere u drugom kolu turnira u Majamiju

Laslo Đere plasirao se u drugo kolo turnira mesters serije u Majamiju, pošto je danas na startu savladao Kineza Čak Lam Vonga u dva seta, sa 7:5, 7:6 (7:3).