Barselona i Bajern u četvrtfinalu Lige šampiona

Barselona i Bajern poslednji su učesnici četvrtfinala Lige šampiona, pošto su u mečevima osmine finala bili bolji od Napolija, odnosno Čelsija.
Barselona je na svom terenu savladala Napoli sa 3:1 i tako je, posle nerešenog rezultata 1:1 u prvom susretu, opravdala ulogu favorita.
 
Bajern je posao protiv Čelsija završio već u prvoj utakmici, kada je Londonu pobedio sa 3:0, a sinoć je u Minhenu slavio sa 4:1.
 
U četvrtinale su se prethodno plasirali Mančester Siti, Lion, Atalanta, Pari Sen Žermen, Lajpcig i Atletiko Madrid.
 
Prvi put u istoriji završnica Lige šampiona biće odigrana turnirski. Svi mečevi će se igrati u Lisabonu, na neutralnom terenu za sve timove, a u četvrtinalu i polufinalu biće igran samo jedan meč, bez revanša.
 
Parovi četvrtfinala su: Atalanta - PSŽ (12. avgusta), Lajpcig - Atletiko Madrid (13. avgusta), Barselona - Bajern (14. avgusta) i Mančester siti - Lion (15. avgusta).
  • Ilija ikić

    09.08.2020 11:46
    sumrak Engleza i Italijana
    U lčetvrt finale su ušla po dva tima iz Francuske, Nemačke i Španije i po jedan iz Engelske i Italije, I to Atalanta (4 tim lige). Engelska liga je inače u medijima precenja, a francuska podcenjena. Francuzi mogu vrlo lako imati oba tima u polufinalu. Šapansko-nemački dupli duel će pokazati koja liga je trenutno jača, sa većim šansama za Nemce.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Lajović poražen u polufinalu Barselone

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u finale turnira u Barseloni, pošto je danas posle tri seta poražen od sedmog tenisera sveta Grka Stefanosa Cicipasa 7:5, 4:6, 2:6.