VIDEO: Đoković diskvalifikovan sa US Opena, pogodio lopticom linijskog sudiju

Najbolji teniser sveta Novak Đoković diskvalifikovan je sa US Opena u četvrtom kolu, pošto je pogodio lopticom linijskog sudiju posle 11 odigranih gemova.

Razlog diskvalifikacije je što je Đoković je udario lopticu posle izgubljenog gema, a ona je pogodila ženu koja je linijski sudija. Ona je pala i imala je problema da udahne.

Dugo je trajao razgovor najboljeg tenisera sveta i zvaničnih lica, da bi Srbin na kraju bio diskvalifikovan zbog pravila navedenih u Pravilniku.

Novak Đoković je igrao protiv Španca Pabla Karenjo-Buste.

Karenjo Busta će u četvrtfinalu igrati protiv boljeg iz duela Šapovalov - Gofan.

  • BB

    07.09.2020 17:03
    Ništa spec
    Nole nije namerno to uradio ali JE BIO NEPAZLJIV. I povredio je drugoga. Zato, po pravilima, sledi izbacivanje.
    Šapovalov je pre par godina očigledno SLUČAJNO pogodio glavnog sudiju u oko i trajno ga povredio. Izbačen.
    Onaj englez Tim H., takodje izbačen. Džon Mekinro isto izbačen.
    Nema zavere. Čovek prekršio pravilo, povredio ženu. Hoćemo da dozvolimo da se to stalno dešava, ako tolerisemo? Bolje ne.
    Obožavam Noleta. Ali bio je nepazljiv.
    Pozz

  • DedaUja

    07.09.2020 14:42
    @ Pod Limanac, 07.09.2020 • 10
    !Pod Limanac je rekao (i ostao živ):
    !!@ Petar
    !!E aj vrati se nazad u Bosnu i komentiraj za TV Manjacu.

    Izvin'te g. Pod_Limanac, ali NIKO sa Manjače NIKAD ne bi napisao "… piše u PRIOPĆENJU …". Gađate u pogrešan žbun -- možda zato što niste NAZOČILI pomenutom događaju.
  • Pokojni Čika Franja

    07.09.2020 11:54
    red je red...
    Pobogu, ljudi moji, ta nemojte praviti teoriju zavere od svega. Ja prvi VOLIM celom dušom svojom Noleta, on je naš najbolji ambasador i srećan sam što živim u njegovom vremenu, što napisa neko. On je živi dokaz da SVI možemo biti dobri, samo ako to hoćemo i, naravno, uz veliki trud i odricanje. No, što je neko drugi rekao, Nole kao "prvi reket sveta" je obavezan da zna pravila, da ih poštuje i da primerom svojim prethodi svima onima koji bi hteli da se na jedan častan i čovečan način bave ovim (i svakim drugim) sportom. Sport je svojevrsno moderno viteštvo, a Nole je vitez - vitez mora da drži do časti, dostojanstva i obraza. On nikad to ne sme da smetne s uma, ako hoće da bude dostojan toga da se vitezom naziva. Zato, Nole, svi te vole - sledeći put, ipak, gledaj u koga usmeravaš loptice - zapravo, ne čini to! Ti si dobra osoba! Izbroj do 10, pa i do 100 ako treba, i sve će se razvedriti. Kazna je, ipak, kazna, i mora važiti za sve, pa i za one najbolje. Nole, na sreću, nije izuzetak - neko drugi napisa da se sličan incident već par puta desio. Tako da - mesta za teo. zavere prosto nema. Zamislite se na trenutak - i ta osoba nečije je dete, nečija sestra... Da li biste prvi vi tražili da se kazni onaj koji je, makar i slučajno, ugrozio život osobe koju volite? Znam da biste, jer je to jedino ispravno. Bene vale!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Jokić u prvoj petorci NBA lige

Srpski centar Nikola Jokić iz Denver nagetsa uvršten je u prvi tim NBA lige, čime je dobio još jedno individualno priznanje.

Zvezda osvojila ABA ligu

Košarkaši Crvene zvezde osvojili su ABA ligu, pošto su kao gosti u trećoj utakmici finala plej ofa pobedili Partizan sa 82:76 (20:18, 22:20, 17:14, 23:24) i finalnu seriju dobili sa 3:0.

Zverev osvojio masters u Rimu

Nemački teniser Aleksander Zverev osvojio je danas titulu na masters turniru u Rimu, pošto je u finalu pobedio Čileanca Nikolasa Jarija sa 6:4, 7:5.

Odbojkašice Srbije poražene od Brazila

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije izgubila je danas u Rio de Žaneiru od selekcije Brazila sa 0:3 (15:25, 19:25, 19:25), u četvrtoj utakmici Lige nacija.