"Hvala ti, Srbijo, na divnom Nikoli Jokiću"

Komentator utakmica Denver Nagetsa Kris Marlou sa oduševljenjem je ispratio sedmi meč polufinala Zapada.
"Hvala ti, Srbijo, na divnom Nikoli Jokiću"
Foto: FoNet/AP
Nagetsi su sa 104:89 pobedili Los Anđeles Kliperse i plasirali se u finale konferencije.
 
 
Foto: FoNet/AP
 
Posebno sjajan bio je Nikola Jokić sa 16 poena, 22 skoka i 13 asistencija.
 
"Neko tamo gore voli Denver Nagetse. Hvala ti, Srbijo, na divnom Nikoli Jokiću", napisao je Marlou na Tviteru i na srpskom dodao: "Laku noć".
 
 
Denver će se u finalu Zapada sastati sa Lebronom Džejmsom i njegovim Los Anđeles Lejkersima.
  • Ljiljana

    16.09.2020 10:27
    Kris je divan!!! Posle svake Denverove utakmice pozdravlja sve u Srbiji.
  • Jovi

    16.09.2020 10:12
    Stručnjaci
    Gde ste poznavaoci košarke? Poznavaoci NBA lige. Koliko juče ste tvrdili da će biti laganih 4:0 za Kliperse. Kakav smo to narod? Sačuvaj me Bože. Samo da ne bude nešto dobro za našeg čoveka. U ovom slučaju za Jokic u nekom drugom Djokovic. I tako redom u starom srpskom stilu:"Da komšiji crkne krava!" A ovamo se busamo u dobrotu, gostoprimstvo, i sve ostale plemenite osobine. Ništa od toga. Samo je jedna prava crta, a to je sebičnost. U poslednjih 30 godina mnogi bi i rođenu majku prodali zarad mrvica koje donosi prividni boljitak u životu. Zato fini, plemeniti i pametni odlaze, a u Srbiji ostaje rijaliti postava. Ljudski je radovati se svakom svom uspehu, a još veća je čovečnost radovati se tudjem uspehu. Pogotovu ako je tvoj.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Porter doživotno suspendovan iz NBA lige

Američka košrakaška NBA liga danas je doživotno suspendovala igrača Toronta Džonteja Portera zbog odavanja poverljivih informacija sportskim kladinicama i klađenja na utakmice.

Cicipas osvojio masters u Monte Karlu

Grčki teniser Stefanos Cicipas osvojio je danas masters u Monte Karlu, pošto je u finalu pobedio 10. tenisera sveta Norvežanina Kaspera Ruda sa 2:0 po setovima 6:1, 6:4.