Peđa Krstin i Damir Džumhur diskvalifikovani sa Rolan Garosa iako su negativni na koronu

Srpski teniser Peđa Krstin diskvalifikovan je sa Rolan Garosa zbog toga što je bio u kontaktu sa trenerom Petrom Popovićem, koji je zaražen korona virusom.
Peđa Krstin i Damir Džumhur diskvalifikovani sa Rolan Garosa iako su negativni na koronu
Foto: Pixabay
Organizatori su saopštili da su petorica igrača diskvalifikovana, a među njima je i Krstin, iako nije bio pozitivan na testiranju, ali je bio u kontaktu sa osobom pozitivnom na kovid-19.
 
Iz istog razloga izbačen je i Damir Džumhur iz BiH-a, dok su trojica bila pozitivna na korona virus - Denis Istomin, Ernesto Eskobedo i Bernabe Zapata.
 
Džumhur je najavio tužbu protiv organizatora Rolan Garosa. On tvrdi da je u pitanju greška jer je njegov trener već preležao koronu, a posebno je ljut što mu nije dozvoljeno da uradi drugi test.
 
"Juče sam dobio poruku od Đokovića koji mi je ponudio svoju pomoć i drago mi je što imam veliku podršku i njega i brojih drugih igrača koji ne bi voleli da su u takvoj situaciji. Nadamo se da će na kraju ipak biti dobro", poručio je Džumhur.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Srbija pobedila Kipar u prijateljskom meču

Fudbaleri Srbije pobedili su večeras u gostima u Larnaki selekciju Kipra sa 1:0, u prijateljskom meču. Strelac pobedonosnog gola bio je Sergej Milinković-Savić u sedmom minutu.

Đere u drugom kolu turnira u Majamiju

Laslo Đere plasirao se u drugo kolo turnira mesters serije u Majamiju, pošto je danas na startu savladao Kineza Čak Lam Vonga u dva seta, sa 7:5, 7:6 (7:3).