Remi na večitom derbiju

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde igrali su danas u derbiju 11. kola prvenstva Srbije nerešeno 1:1 (1:0), pa su crveno-beli na čelu tabele zadržali osam bodova prednosti u odnosu na najbliže pratioce.
Partizan je poveo već u petom minutu golom Filipa Stevanovića, a Crvena zvezda je do boda došla u 75. minutu posle jedanaesterca koji je uspešno izveo Aleksandar Katai.
 
I jedni i drugi imali su šanse za postizanje još nekog gola, ali ih nisu iskoristili, pa se čini da je podela bodova pravedan ishod 163. večitog derbija.
 
Partizan je posle ranog vođstva prepustio inicijativu protivniku i čekao eventualnu šansu iz kontre. Pokazalo se da je to bila isuviše rizična taktika, jer je u odbrani ipak napravljena greška, kada je Miloš Jojić napravio prekršaj za penal.
 
Domaćini su nakon izjednačenja krenuli napred, pokušavajući da stignu do pobede, ali za to više nije bilo vremena.
 
Crvena zvezda je utakmicu završila sa desetoricom igrača, jer je Seku Sanogo tri minuta pre kraja dobio drugi žuti karton.
 
Nerešenim ishodom sigurno je neuporedivo zadovoljnija Zvezda, koja posle deset pobeda jeste izgubila prva dva boda, ali je zadržala osam bodova više od Vojvodine i Partizana.
  • djoko

    19.10.2020 14:16
    debilska posla
    Gomila debila.
  • Lala

    18.10.2020 20:04
    Sramota
    Nemože bez penala nikako. Nebi dali gol ni u petoj utakmici da nije penala.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Lajović poražen u polufinalu Barselone

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u finale turnira u Barseloni, pošto je danas posle tri seta poražen od sedmog tenisera sveta Grka Stefanosa Cicipasa 7:5, 4:6, 2:6.

Porter doživotno suspendovan iz NBA lige

Američka košrakaška NBA liga danas je doživotno suspendovala igrača Toronta Džonteja Portera zbog odavanja poverljivih informacija sportskim kladinicama i klađenja na utakmice.