Tumbaković objavio spisak igrača za odlučujući meč u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo

Selektor reprezentacije Srbije Ljubiša Tumbaković objavio je spisak igrača na koje računa u odlučujućoj utakmici za odlazak na Evropsko prvenstvo.
Tumbaković objavio spisak igrača za odlučujući meč u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo
Foto: 021.rs
Tumbaković računa na 32 igrača, za koje očekuju da budu spremni za susret protiv Škotske, koji će odlučiti da li će Srbije posle 20 godina otići na Evropsko prvenstvo. Isti fudbaleri će biti na raspolaganju i za utakmice protiv Mađarske i Rusije u Ligi nacija.
 
Odlučujući meč sa Škotima igra se 12. oktobra, u Beogradu. 
 
Golmani:
 
Marko Dmitrović (Eibar), Predrag Rajković (Rems), Emil Rockov (Fehervar), Đorđe Nikolić (Bazel).
 
Odbrana:
 
Nikola Milenković (Fiorentina), Miloš Veljković (Verder Bremen), Nikola Maraš (Almerija), Stefan Mitrović (Strazbur), Strahinja Pavlović (Monako), Aleksandar Kolarov (Inter), Uroš Spajić (Fejnord).
 
Vezni red:
 
Darko Lazović (Verona), Mijat Gaćinović (Hofenhajm), Saša Lukić (Torino), Filip Mladenović (Legija), Nemanja Maksimović (Hetafe), Nemanja Gudelj (Sevilja), Marko Grujić (Liverpul), Luka Milivojević (Kristal Palas), Saša Zdjelar (Partizan), Nemanja Radonjić (Olimpik Marsej), Dušan Tadić (Ajaks), Sergej Milinković-Savić (Lacio), Filip Đuričić (Sasuolo), Mihailo Ristić (Monpelje), Filip Kostić (Ajntraht), Lazar Ranđelović (Olimpijakos), Aleksandar Katai (Crvena zvezda).
 
Napad:
 
Aleksandar Mitrović (Fulam), Luka Jović (Real Madrid), Dušan Vlahović (Fiorentina), Đorđe Despotović (Rubin).
  • EvoOvako

    02.11.2020 10:01
    Muslin
    je nakon dve decenije odveo reprezentaciju na Mundijal. Onda su ga Kežman i menaĐeri/krimosi oterali, jer nije plesao kako oni sviraju. POstavili su onog nesrećnika Krstajića koji je uništio sve što je Muslin napravio. Tumbaković je, dok je bio selektor CG, a posle žreba za kvalifikacije EP-a, ćutao kao govno kada su izvukli ŠiFtare i onda je jutro pred meč rekao "Ja neću", jer je, valjda preko noći shvatio, da je Srbin i da ga to dira u nacionalna osećanja. Netom posle toga preuzima reprezentaciju Srbije. POlitikanstvo. Smradovi. Zato tako i prolazimo - gubimo od Mađara i slično.
    Žali Bože rada i truda koji su Muslin i igrači uložili, mada igrača mi inije nešto žao, jer pristaju da budu tretiranio kao na stočnoj pijaci.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Zvezda osvojila ABA ligu

Košarkaši Crvene zvezde osvojili su ABA ligu, pošto su kao gosti u trećoj utakmici finala plej ofa pobedili Partizan sa 82:76 (20:18, 22:20, 17:14, 23:24) i finalnu seriju dobili sa 3:0.

Zverev osvojio masters u Rimu

Nemački teniser Aleksander Zverev osvojio je danas titulu na masters turniru u Rimu, pošto je u finalu pobedio Čileanca Nikolasa Jarija sa 6:4, 7:5.

Odbojkašice Srbije poražene od Brazila

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije izgubila je danas u Rio de Žaneiru od selekcije Brazila sa 0:3 (15:25, 19:25, 19:25), u četvrtoj utakmici Lige nacija.

Prva pobeda odbojkašica Srbije u Ligi nacija

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije zabeležila je prvu pobedu u ovogodišnjem izdanju Lige nacija, pošto je u drugom meču turnira u Rio de Žaneiru pobedila Tajland sa 3:0.