Srbija protiv Mađarske večeras u Ligi nacija, atmosfera u reprezentaciji nije dobra

Fudbaleri Srbije igraju večeras protiv Mađarske meč petog kola Lige B u okviru Lige nacija.
Srbija protiv Mađarske večeras u Ligi nacija, atmosfera u reprezentaciji nije dobra
Foto: FoNet
Srbija gostuje protivniku na "Puškaš areni" u meču koji može da bude odlučujući za opstanak u Ligi B. Trenutno stanje Grupe 3 je takvo da su "orlovi" poslednji sa dva boda i ukoliko izgube od Mađara, a Turci dobiju Ruse, naredne sezone će ponovo igrati u Ligi C.
 
U prethodnom meču ove dve reprezentacije rezultat je bio 1:0 za goste u Beogradu, a strelac jedinog gola bio je Norbert Konives.
 
Pre nekoliko dana Srbija je doživela debakl u kvalifikacijama za EURO protiv Škotske, dok je Mađarska na neverovatan način napravila preokret protiv Islanda.
 
"U Budimpeštu smo stigli posle bolnog poraza u finalu baraža za plasman na Prvenstvo Evrope od Škotske. Zbog svega navedenog atmosfera u ekipi nije baš dobra, moramo mnogo da učinimo da se podignemo i budemo u skladu sa zahtevima ovog meča", rekao je selektor reprezentacije Srbije Ljubiša Tumbaković.
 
Reprezentativci su vidno nezadovoljni katastrofom protiv Škota i žele da brzo pokušaju da vrate poverenje navijača.
 
"Jedan od najvećih neuspeha u našoj karijeri je poraz od Škotske. S druge strane, Mađarska ekipa je jaka, čak i ako joj nedostaju neki igrači. Moramo se usredsrediti na svoju igru i igrati u skladu sa potencijalom koji ima reprezentacija", rekao je vezista Nemanja Maksimović.
 
Meč je na programu u nedelju u 20:45 časova.
  • VecitiKvalifikanti

    15.11.2020 18:18
    Koga još ovo zanima
    Da li zaista još uvek nekog zanima ishod sa Madjarima, posle onakvog nezalaganja i debakla protiv Škotske i to kod kuće? Koga zanima, neka se odmah testira na Covid19, nije mu dobro.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Porter doživotno suspendovan iz NBA lige

Američka košrakaška NBA liga danas je doživotno suspendovala igrača Toronta Džonteja Portera zbog odavanja poverljivih informacija sportskim kladinicama i klađenja na utakmice.

Cicipas osvojio masters u Monte Karlu

Grčki teniser Stefanos Cicipas osvojio je danas masters u Monte Karlu, pošto je u finalu pobedio 10. tenisera sveta Norvežanina Kaspera Ruda sa 2:0 po setovima 6:1, 6:4.