Srbija remizirala sa Mađarima, minimalne šanse za opstanak u B diviziji Lige nacija

Fudbaleri Srbije remizirali su sa Mađarskom u Budimpešti u petom kolu B3 grupe Lige nacija rezultatom 1:1 i time sveli šanse za opstanak u B diviziji na minimum.
Srbija remizirala sa Mađarima, minimalne šanse za opstanak u B diviziji Lige nacija
Foto: FoNet
Srbija je povela golom Nemanje Radonjića u 17. minutu. Jović je na levoj strani glavom spustio loptu krilnom igraču Marseja, koji je pretrčao jednog rivala, predriblao drugog i pogodio mrežu pored istrčalog golmana Dibuša.
 
Imali su Mađari inicijativu što im se isplatilo u 39. minutu, kada su domaćini izjednačili preko Zolta Kalmara. Posle duplog pasa sa Nemanjom Nikolićem na 20 metara ispala je cela odbrana Srbije, Kalmar je izbio sam pred Dmitrovića i rutinski pogodio levi ugao.
 
U drugom poluvremenu bilo je nekoliko polu-šansi na obe strane, ali nijedna dovoljno opasna da bi u većoj meri ugrozila čuvare mreža dve reprezentacije. 
 
Uoči poslednje runde i meča sa Rusijom u Beogradu (sreda, 20:45), Orlovi su poslednji u grupi sa tri boda. Da bi izbegli povratak u treći rang takmičenja, neophodan im je trijumf u tom duelu i pobeda Mađarske nad Turskom.
  • Sasa

    16.11.2020 07:30
    Baraž
    Ako pobedimo rusiju a madjari tursku opet bi imali sansu za baraž kao treći ukoliko ne prodjemo redovne kvalifikacije a da madjari i rusi prodju te redovne kvalifikacije
  • Pufta kasapin

    16.11.2020 05:40
    Napred orlovi
    Napred orlovi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Porter doživotno suspendovan iz NBA lige

Američka košrakaška NBA liga danas je doživotno suspendovala igrača Toronta Džonteja Portera zbog odavanja poverljivih informacija sportskim kladinicama i klađenja na utakmice.

Cicipas osvojio masters u Monte Karlu

Grčki teniser Stefanos Cicipas osvojio je danas masters u Monte Karlu, pošto je u finalu pobedio 10. tenisera sveta Norvežanina Kaspera Ruda sa 2:0 po setovima 6:1, 6:4.