Đoković pobedom protiv Zvereva do polufinala Londona

Novak Đoković pobedio je Sašu Zvereva u dva seta 6:3 i 7:6 i tako prošao u polufinale završnog Mastersa u Londonu.
Đoković pobedom protiv Zvereva do polufinala Londona
Foto: Pixabay
Đoković je odlično otvorio meč, odmah je napravio brejk za koji se ispostavilo da je i jedini u meču. Poveo je Srbin 3:0, a Zverev je tek tada ušao u duel. Nemac kao da je kasnio na susret sa Đokovićem i maltene je jedino tada pravio greške dok su ostali delovi meča bili veoma dobri. Držali su rivali svoj servis do kraja prvog seta i prvi teniser sveta je dobio prvi set 6:3. 
 
Đoković je u tom delu meča dominirao u udarcima iz forhenda, a bilo je jasno da je Srbin mnogo motivisaniji nego u duelu koji je izgubio od Medvedeva. 
 
U drugom je bilo Noletu mnogo teže. Zverev je igrao odlično osim u petom gemu. Tada je Đoković imao dve brejk šanse pri rezultatu 15:40, ali je Nemac dobio četiri uzastopna poena i vratio se u najboljem mogućem stilu u meč. Do kraja nije bilo brejk šansi, niko nije popuštao sve do taj-brejka. Tada je Novak poveo 4:3, odmah je uzeo i mini brejk i posle mu je bilo lako da slavi 7:4. 
 
Đoković je duel dobio za sat i 36 minuta, i naredni rival mu je Dominik Tim. 
  • Najbolji

    20.11.2020 20:37
    Uvek 1.
    Svaka čast.
    Ti si oličenje svega što čoveka čini čovekom.
  • Milos

    20.11.2020 17:26
    Bravo
    Bravo Nole, najjači kad je najteže..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Porter doživotno suspendovan iz NBA lige

Američka košrakaška NBA liga danas je doživotno suspendovala igrača Toronta Džonteja Portera zbog odavanja poverljivih informacija sportskim kladinicama i klađenja na utakmice.

Cicipas osvojio masters u Monte Karlu

Grčki teniser Stefanos Cicipas osvojio je danas masters u Monte Karlu, pošto je u finalu pobedio 10. tenisera sveta Norvežanina Kaspera Ruda sa 2:0 po setovima 6:1, 6:4.