AO: Azarenka, Stivens i Nišikori u karantinu jer je u njihovom avionu bilo pozitivnih na kovid

Dvostruka prvakinja Australijan opena Viktorija Azarenka, kao i Sloun Stivens i Kei Nišikori smešteni su u dvonedeljni karantin po dolasku u Australiju jer su dve osobe na njihovom letu bile pozitivne na testiranju, prenosi britanska štampa.
Ovo troje tenisera bilo je negativno na testiranju, ali je utvrđeno da je dvoje od 66 putnika na njihovom letu bilo pozitivno na koronu.
 
Svi putnici sa tog leta smešteni su u dvonedeljni karantin, a neizvesno je da li će i kako ovi teniseri moći da treniraju i pripreme se za turnir koji počinje 8. februara.
 
Prema vrlo strogom zdravstvenom protokolu australijskih vlasti, koga se moraju pridržavati i svi učesnici prvog gren slem turnira u sezoni, svi putnici se testirani po dolasku u zemlju. 
 
I igrači koji su negativni na testiranju upućuju se u hotele gde ih čeka 14 dana izolacije tokom koje će morati da borave u hotelu najmanje 19 sati dnevno. Preostalih pet sati mogu da provedu trenirajući, uz striktna pravila ponašanja, a uz njih neće moći da bude niko sem članova stručnog štaba.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Lajović poražen u polufinalu Barselone

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u finale turnira u Barseloni, pošto je danas posle tri seta poražen od sedmog tenisera sveta Grka Stefanosa Cicipasa 7:5, 4:6, 2:6.

Porter doživotno suspendovan iz NBA lige

Američka košrakaška NBA liga danas je doživotno suspendovala igrača Toronta Džonteja Portera zbog odavanja poverljivih informacija sportskim kladinicama i klađenja na utakmice.