FOTO: Dudi Ivkoviću nagrada za životno delo

Legendarni košarkaški trener i bivši košarkaš, Dušan Duda Ivković, primio je nagradu za životno delo od strane KK Radnički sa Crvenog krsta, koji obeležava 100 godina postojanja.
FOTO: Dudi Ivkoviću nagrada za životno delo
Foto: FoNet
Ivković je prilikom dodele istakao da je zahvalan na velikom priznanju i da je u 100 godina postojanja kluba mnogo njih zaslužilo ovu nagradu.
 
"Napomenuo sam mojim saradnicima, ja sam velike sportske rezultate ostvario sa nacionalnim selekcijama i drugim klubovima, ali ovo je možda odlikovanje za vernost. Kaže se 'veran kao pas', a ja sam to ostao Radničkom. Trudićemo se napravimo Radnički koji će funkcionisati narednih 100 godina", rekao je Ivković.
 
Ovom prilikom odlikovanje je uručeno i predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.
 
  • Dzindirajlo

    19.01.2021 12:32
    Da nije rodjen nista od hale
    Posle izjave Ivkovica da cak nisu smeli ni pomisliti na gradnju hale,dok je toostvareno zahvaljujuci nasem predsedniku Vucicu.Mislio sam da je Ivkovicu poznata duznost predsedinka Srbije,ali nije jer za takvu odluku ptedsednik nema mandat,jer je za to nadlezna vlada.
  • Džo

    18.01.2021 21:34
    .
    Sad se i Duda prodao??? Pa jeste normalni.
  • pitanje

    18.01.2021 14:06
    Pa zar nije Duda govorio na mitinzima protiv Vučića? Pa, i Stamatović je!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Lajović poražen u polufinalu Barselone

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u finale turnira u Barseloni, pošto je danas posle tri seta poražen od sedmog tenisera sveta Grka Stefanosa Cicipasa 7:5, 4:6, 2:6.