VIDEO: Poirije u drugoj rundi nokautirao Mekgregora

Dastin Poirije nokautom je u 2:32 minuta druge runde pobedio Konora Mekgregora na događaju UFC 257 u Abu Dabiju.
U prvoj rundi je Konor Mekgregor bio agresivniji, direktima konstantno napadao Dastina, bio konkretniji u klinču, ali je i Dastin imao svoje dobre poteze poput onog rušenja ili tranzicije u klinču.
 
Ono što je Dastin odlično radio u prvoj, a posebno se videlo u drugoj rundi, su kontre nakon promašaja Konora Mekgregora i lou kikovi, kako spoljašnji tako i u unutrašnji.
 
 
Nismo navikli da gledamo Konora da mnogo promašuje, a kada je izgubio ritam sredinom druge runde, tada ga je Dastin pogodio, srušio na zemlju odličnim krošeom i nastavio da ga udara sve dok Herb Din nije prekinuo borbu.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Srbija pobedila Kipar u prijateljskom meču

Fudbaleri Srbije pobedili su večeras u gostima u Larnaki selekciju Kipra sa 1:0, u prijateljskom meču. Strelac pobedonosnog gola bio je Sergej Milinković-Savić u sedmom minutu.

Đere u drugom kolu turnira u Majamiju

Laslo Đere plasirao se u drugo kolo turnira mesters serije u Majamiju, pošto je danas na startu savladao Kineza Čak Lam Vonga u dva seta, sa 7:5, 7:6 (7:3).