VIDEO Sramne uvrede iz Zvezdine lože: Vređali Ibrahimovića na nacionalnoj osnovi

Legendarni fudbaler Milana Zlatan Ibrahimović tokom jučerašnje utakmice protiv Crvene zvezde u Beogradu doživeo je vređanje na nacionalnoj osnovi.

Na utakmici nije bilo dozvoljeno prisustvo navijača, ali je loža Crvene zvezde tokom ovog meča bila popunjena do poslednjeg mesta. 

Ibrahimović nije nastupio na ovoj utakmici, ali je dešavanja na terenu pratio sa klupe, kada mu je pojedinac iz lože uputio salvu uvreda na račun nacionalne pripadnosti. Zlatan se nije osvrtao niti na bilo koji način odreagovao na upućene uvrede.

Nije poznato ko je ove uvrede uputio, a s obzirom na to da UEFA uvrede ove vrste vrlo često sankcioniše, tako nešto moglo bi da se desi i posle ovog događaja.

  • LALA

    21.02.2021 18:09
    ARKANOVCI
    NAUČILI SU IMALI SU OD KOGA.
  • Mastodont

    21.02.2021 16:08
    @Slaninari probudite

    I svuda u pitanju bedna gomila koja se loži na urlikanje na tribinama i od koje normalan svet zazire.
  • Slaninari probudite

    20.02.2021 17:58
    se pancetari :)
    Meni samo nije jasno do kraja, kako to da su u Novom Sadu simpatizeri Vojvodine u manjini, a oni Partizana i CZ u vecini ? Da li je ovo Novi Sad ili Beograd ? U Sarajevu su 90% za Zeljeznicara ili Sarajevo. U Podgorici su vecina za Buducnost. U Skoplju za Vardar. U Zagrebu velika vecina za Dinamo. U Rijeci za Rijeku ( nekad je i Hajduk imao u Rijeci mnogo simpatizera a i danas je na Krk barem polovina Bilih ) u Splitu te mogu lincovat ili barem verbalno napast ako saznaju da nisi za Hajduka. U Subotici za Spartaka, a u Osijeku za Osijek...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Argentinski teniser suspendovan na pet godina

Argentinski teniser Eduardo Agustin Tore suspendovan je na pet godina zbog 35 kršenja Teniskog programa za borbu protiv korupcije (TACP), objavila je danas Međunarodna agencija za integritet tenisa.

Predrag Stojaković u Fiba "Kući slavnih"

Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije Predrag Stojaković biće primljen u "Kuću slavnih" Međunarodne košarkaške federacije (Fiba) u klasi 2024, saopštio je danas Košarkaški savez Srbije.