FOTO: Hrvatski fudbaler posvetio gol Balaševiću

Hrvatski fudbaler Alen Halilović, proslavljajući pogodak na meču, odao je poštu Đorđu Balaševiću, kantautoru koji je nedavno preminuo u 68. godini od posledica korona virusa.
Fudbaleri Birmingem Sitija, u 33. kolu Čempionšipa, posle preokreta, pobedili su Kvins Park Rendžers sa 2:1, a čovek odluke bio je Alen Halilović, prenosi N1.
 
Dvadesetpetogodišnji hrvatski fudbaler ušao je u igru u 63. minutu, kod rezultata 0:1, a u 85. minutu postigao je prelep pogodak vredan tri boda.
 
Proslavljajući gol, nekadašnji igrač Dinama iz Zagreba, Barselone, Hamburgera i Milana je skinuo dres, a ispod njega je imao majicu sa likom Đorđa Balaševića.
 
 
Ostrvski mediji su brzo odgonetnuli kome je Halilović posvetio prvi gol u sezoni, uz napomenu da je Balaševića smrt ujedinila sve zemlje nekadašnje Jugoslavije.
 
  • Sandra

    04.05.2021 20:35
    Bravo majstore, bravo ljudino! Srce mi se steglo!
  • ĐoleFan

    01.03.2021 14:08
    Zbog Đoleta sam upoznao Novi Sad ❤️. Divne Novosađane ❤️,kao i ljude u cijeloj regiji. Sve do jedne Novosadske ❤️ ulice opjene u pjesmama sam obišao. Za sokak "Zlatne grede" mnogi i ne znaju, ja znam. I zato NS❤️, se, kod mene uvijek piše sa srcem. Pozdrav iz Slavonije.
  • Ftn

    28.02.2021 15:11
    Ww
    Dzaba vam minusi!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Lajović poražen u polufinalu Barselone

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u finale turnira u Barseloni, pošto je danas posle tri seta poražen od sedmog tenisera sveta Grka Stefanosa Cicipasa 7:5, 4:6, 2:6.