Rukometašima iz Arilja zabranjen ulazak na KiM

Rukometaši Arilja danas su zadržani na prelazu Jarinje i nije im dozvoljeno da odu u Kosovsku Mitrovicu, gde je trebalo da igraju odloženu utakmicu devetog kola Prve lige zapad protiv Trepče.
Rukometašima iz Arilja zabranjen ulazak na KiM
Foto: Pixabay
Kako se navodi u klupskom saopštenju, obrazloženje koje su dobili je da ni drugim sportskim ekipama nije dozvoljen ulazak i da se unapred mora poslati zahtev Ministarstvu sporta u Prištini na odobrenje.
 
Šef stručnog štaba Trepče Branko Jakšić rekao je za Kosovo onlajn da je zatečen odlukom policije Kosova, s obzirom da su do sada sve ekipe normalno dolazile.
 
"Policajci su videli sportsku opremu u kombiju, nakon čega je jedan od njih bio i neprijatan. Čak je u jednom trenutku počeo da maše lisicama i da preti da će zvati Javnog tužioca kako bi uhapsio rukometaše", rekao je Jakšić.
 
On je istakao da sport nikada ne treba da se meša sa politikom.
 
"Ovo je katastrofa. Mi se ne mešamo u politiku, ali sport je sport. Posle ovoga, ništa ne može više da me iznenadi. Još samo da i nama zabrane da pređemo u Srbiju. Sport i politika ne idu zajedno", kazao je Jakšić.
  • *

    28.02.2021 21:38
    Kosovo je Srbija???????

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Porter doživotno suspendovan iz NBA lige

Američka košrakaška NBA liga danas je doživotno suspendovala igrača Toronta Džonteja Portera zbog odavanja poverljivih informacija sportskim kladinicama i klađenja na utakmice.

Cicipas osvojio masters u Monte Karlu

Grčki teniser Stefanos Cicipas osvojio je danas masters u Monte Karlu, pošto je u finalu pobedio 10. tenisera sveta Norvežanina Kaspera Ruda sa 2:0 po setovima 6:1, 6:4.