Ibrahimović se vraća u reprezentaciju Švedske?

Fudbaler Milana Zlatan Ibrahimović trebalo bi krajem marta da se vrati u reprezentaciju Švedske, preneli su danas tamošnji mediji.
Portal "Footbolldirekt" je objavio da je, iz više različitih izvora, potvrđeno da je Ibrahimović pozvan u reprezentaciju za utakmicu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo protiv Gruzije 25. marta.
 
Ibrahimović, koji je za reprezentaciju Švedske odigrao 116 utakmica i postigao 62 gola, nije nosio dres nacionalnog tima od Evropskog prvenstva 2016. godine.
 
Fudbalski savez Švedske još nije potvrdio ovu informaciju, ali je portparol nacionalnog saveza za Frans Pres rekao da se "dijalog sa Zlatanom nastavlja" i dodao da će spisak igrača za predstojeće mečeve biti objavljen 16. marta.
 
Bez Ibrahimovića (39), Švedska je stigla do četvrtfinala Svetskog prvenstva 2018. godine i kvalifikovala se za šampionat Evrope koji će se održati ove godine.
  • Petar

    07.03.2021 10:06
    Pterodaktil
    Da li će ovaj lik dočekati starosnu penziju kao aktivni futbaler?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Lajović poražen u polufinalu Barselone

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u finale turnira u Barseloni, pošto je danas posle tri seta poražen od sedmog tenisera sveta Grka Stefanosa Cicipasa 7:5, 4:6, 2:6.