Đoković ne igra u Majamiju

Novak Đoković objavio je da ove sezone neće igrati u Majamiju kako bi više vremena proveo s porodicom pred težak nastavak sezone.
"Ove godine se nažalost neću takmičiti na turniru u Majamiju. Vremena uz porodicu nikad nije dovoljno, pa sam zato odlučio da ovaj period budem sa njima jer mi predstoji mnogo turnira i putovanja sa velikim restrikcijama. Radujem se ponovnom dolasku u Majami sledeće godine", napisao je Đoković na društvenim mrežama.
 
 
Nešto ranije, učešće u Majamiju otkazao je Filip Krajinović i tako je postao još jedan u nizu koji neće igrati, uz Nadala, Federera i Tima od najboljih, sad i Đokovića.
 
Đoković je svoju prvu masters titulu osvojio upravo u Majamiju, 2007. godine pobedom nad Giljermom Kanjasom u finalu. To je bila prva od šest - potom je Novak slavio 2011, 2012, 2014, 2015. i 2016. godine.
  • nik

    20.03.2021 00:21
    nole
    nedavno je rekao da ce igrati Majami i Monte Karlo a sad se predomislio. Ok njegovo pravo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Predrag Stojaković u Fiba "Kući slavnih"

Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije Predrag Stojaković biće primljen u "Kuću slavnih" Međunarodne košarkaške federacije (Fiba) u klasi 2024, saopštio je danas Košarkaški savez Srbije.