Kokeza isključen iz Nadzornog odbora UEFA

Bivši predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza uklonjen je sa liste članova Nadzornog odbora UEFA, objavila je evropska kuća fudbala.
U pitanju je telo koje nadgleda pripremu predstojećeg Evropskog prvenstva, kao i funkcionisanje svih 55 članica ove organizacije.
 
Pored Kokeze, iz ovog organa isključen je i Hrvat Damir Vrbanović, kojem je prošle nedelje potvrđena presuda na tri godine zatvora zbog finansijskih mahinacija u Dinamu iz Zagreba, zajedno sa braćom Mamić.
 
"Oni više nisu članovi stalnih Odbora UEFA", saopšteno je iz evropske kuće fudbala.
 
Slaviša Kokeza je u ponedeljak podneo ostavku na funkciju predsednika Fudbalskog saveza Srbije, nakon privođenja na informativni razgovor zbog sumnje u povezanost sa organizovanom kriminalnom grupom Veljka Belivuka.
  • Istina

    28.03.2021 08:31
    Po propisi
    Kao sto reče Šojić"mućkao možda i jesam AL po propisi".
  • mirkon

    28.03.2021 00:34
    Ne idi, nadziri, šta će oni bez tebe, žali se....
  • FSS

    27.03.2021 16:27
    LOPOV
    Kokeza najveci lopov o cemu vi pricate

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Porter doživotno suspendovan iz NBA lige

Američka košrakaška NBA liga danas je doživotno suspendovala igrača Toronta Džonteja Portera zbog odavanja poverljivih informacija sportskim kladinicama i klađenja na utakmice.

Cicipas osvojio masters u Monte Karlu

Grčki teniser Stefanos Cicipas osvojio je danas masters u Monte Karlu, pošto je u finalu pobedio 10. tenisera sveta Norvežanina Kaspera Ruda sa 2:0 po setovima 6:1, 6:4.