Prodaje se kapitenska traka koju je Ronaldo bacio u Beogradu, novac ide malom Gavrilu

Sportski svet je pričao o razmaženom potezu jednog od najboljih fudbalera sveta Kristijana Ronalda, nakon što mu na utakmici između Srbije i Portugalije nije priznat gol.
Prodaje se kapitenska traka koju je Ronaldo bacio u Beogradu, novac ide malom Gavrilu
Foto: FoNet
Ronaldo je prvo protestovao kod sudije, a potom je, izlazeći ljutito sa terena, na travu bacio svoju kapitensku traku. 
 
Traku je pokupio jedan od dežurnih radnika na stadionu "Rajko Mitić" i sada želi da je proda u dobrotvorne svrhe, te da novac od prodaje bude namenjen petomesečnoj bebi Gavrilu Đurđeviću.
 
Malom Gavrilu je dijagnostikovana retka i smrtonosna bolest SMA tip 1, a jedini lek koji bi mogao da pomogne je vredan više miliona evra.

Foto: Limundo/ZajednoZaŽivot
 
Zato je pokrenuta aukcija na Limundu, koja traje do petka. Traka se prodaje na nalogu "ZajednoZaŽivot", preko kog su i ranije organizovane humanitarne aukcije za sportske artikle, kao što su dresovi, patike, kapitenske trake poznatih sportista.
 
U akciju se uključio i Sport Klub, kojem se radnik najpre obratio, poručujući da će probati da dođu do nekih igrača i do samog Ronalda, uz nadu da će se prikupiti što više sredstava i da će priča obići svet.
 
Petomesečnom Gavrilu možete da pomognete i slanjem SMS-a 973 na broj 3030. 
 
Na aukciji možete da učestvujete klikom na OVAJ LINK.
  • Joja

    30.03.2021 15:38
    Sve je to lepo, ali na tom limundu sve go vaćaroš i secikesa.
  • Goran

    30.03.2021 14:30
    "o razmaženom potezu jednog od najboljih fudbalera"

    isto bih i ja uradio
  • Maja

    30.03.2021 13:36
    Pa sad...
    Pa nije baš razmažen potez..Ima su ,,ukrali" go.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Lajović poražen u polufinalu Barselone

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u finale turnira u Barseloni, pošto je danas posle tri seta poražen od sedmog tenisera sveta Grka Stefanosa Cicipasa 7:5, 4:6, 2:6.