Počinje "Srbija open" u Beogradu, na terenu četvorica srpskih tenisera

ATP turnir iz serije 250 "Srbija open" počinje danas u Beogradu, a prvi nosilac i najveći favorit za titulu biće najbolji teniser sveta Novak Đoković, koji će biti slobodan u prvom kolu.
Na Centralnom terenu danas će igrati četvorica srpskih tenisera.
 
Program otvaraju u 12 sati Nikola Milojević i Argentinac Federiko Korija, a posle njih na teren će izaći Viktor Troicki i Marko Čekinato iz Italije.
 
Od 19 časova igraće Danilo Petrović i Džon Milman iz Australije, a poslednji će na teren izaći Filip Krajinović i Italijan Stefano Travalja.
 
Danas je na programu i poslednje kolo kvalifikacija, a priliku da izbori plasman u glavni žreb imaće i sedamnaestogodišnji Hamad Međedović, koji će igrati protiv Argentinca Fakunda Banjisa.
  • bgd

    19.04.2021 23:34
    tenis
    A nigde ne pise da li je dozvoljeno prisustvo publike?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Lajović poražen u polufinalu Barselone

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u finale turnira u Barseloni, pošto je danas posle tri seta poražen od sedmog tenisera sveta Grka Stefanosa Cicipasa 7:5, 4:6, 2:6.

Porter doživotno suspendovan iz NBA lige

Američka košrakaška NBA liga danas je doživotno suspendovala igrača Toronta Džonteja Portera zbog odavanja poverljivih informacija sportskim kladinicama i klađenja na utakmice.