Prvak Hrvatske nije želeo da igra meč, dok se protivnička ekipa ne testira

Nesvakidašnja situacija viđena je na meču polufinala plej-ofa prvenstva Hrvatske u vaterpolu između Juga AO i ekipe Solarisa iz Šibenika.
Prvak Hrvatske nije želeo da igra meč, dok se protivnička ekipa ne testira
Foto: Pixabay
Sudija je dao signal za početak meča, ka lopti na sredini bazena je zaplivao Jerko Penava iz Solarisa, ali sam!
 
Za to vreme, igrači Juga su se rasplivavali iza gola, van terena, a sudija je označio kraj utakmice, prenosi B92.
 
Ipak, svemu ovome, prethodio je nesporazum pre početka utakmice, koji je uslovio da vaterpolisti dubrovačke ekipe odluče da ne igraju meč.
 
Jug je tražio da igrači i treneri Solarisa naprave brz antigenski test na koronavirus.
 
Radnica Zavoda za javno zdravstvo Dubrovačko-neretvanske županije je testirala sudije i delegata i svi su bili negativni.
 
Potom je ponuđeno da se test uradi i svima u ekipi Solarisa, ali su oni to odbili, jer kažu da im niko nije tražio ili rekao da to urade.
 
Potom su u Jugu odlučili da ne igraju ukoliko gosti ne dokažu da su negativni, jer nisu želeli da reskiraju da zaraze svoje igrače pred, kako se nadaju, finale, a potom i završni turnir Evropskog prvenstva u Beogradu.
 
Ipak, posle 19 sati, strasti su se stišale i stigla je vest da će se svi iz ekipe Solarisa testirati, a utakmica je počela u 20.30.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Cicipas osvojio masters u Monte Karlu

Grčki teniser Stefanos Cicipas osvojio je danas masters u Monte Karlu, pošto je u finalu pobedio 10. tenisera sveta Norvežanina Kaspera Ruda sa 2:0 po setovima 6:1, 6:4.

Đoković bez finala u Monte Karlu

Novak Đoković nije uspeo da se plasira u finale mastersa u Monte Karlu, pošto je izgubio od 10. igrača sveta, Norvežanina Kaspera Ruda posle tri seta, 4:6, 6:1, 4:6.

Đoković u polufinalu Monte Karla

Novak Đoković plasirao se danas u polufinale masters turnira u Monte Karlu pošto je pobedio Australijanca Aleksa de Minora sa 7:5, 6:4.