Đoković posle prekida brzo do trećeg kola u Rimu

Najbolji teniser sveta Novak Đoković plasirao se u treće kolo Mastersa u Rimu pobedom protiv Amerikanca Tejlora Frica.
Đoković posle prekida brzo do trećeg kola u Rimu
Foto: FoNet/AP
On je slavio u dva seta rezultatom 6:3, 7:6, efektivno se igralo sat i 37 minuta.
 
Kiša je prvo odložila početak meča, a zatim je izazvala i mnogo nervoze kod Đokovića u finišu drugog seta u situaciji kada je servirao za pobedu po dosta jakoj kiši, a Fric napravio brejk.
 
Nakon tog gema usledila je pauza nakon koje je najbolji teniser sveta uspešno posao priveo kraju.
 
Novak je u prvom setu posao obavio rutinski nakon ranog brejka, da bismo u drugom setu videli po dva brejka na obe strane i igru na kakvu smo od Novaka navikli u tajbrejku kojim je ovaj meč i okončan.
 
Novak u osmini finala čeka boljeg iz meča koji igraju Kameron Nori i Alehandro Davidović Fokina u trećoj rundi. Đoković u prestonici Italije brani titulu jer je 2020. godine, kada se turnir takođe održavao bez prisustva publike, u finalu bio bolji od Argentinca Dijega Švarcmana.
 
Bila je to peta titula za Đokovića u "večnom gradu", a najuspešniji na ovom turniru je Španac Rafael Nadal, koji je trofej u Rimu osvojio devet puta.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Lajović poražen u polufinalu Barselone

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u finale turnira u Barseloni, pošto je danas posle tri seta poražen od sedmog tenisera sveta Grka Stefanosa Cicipasa 7:5, 4:6, 2:6.

Porter doživotno suspendovan iz NBA lige

Američka košrakaška NBA liga danas je doživotno suspendovala igrača Toronta Džonteja Portera zbog odavanja poverljivih informacija sportskim kladinicama i klađenja na utakmice.