VIDEO Fudbal u Srbiji: Sudija pita snimatelja da li je bio penal

Neverovatna scena dogodila se u srpskom fudbalu. VAR tehnologija je stigla – samo na malo drugačiji način.
VIDEO Fudbal u Srbiji: Sudija pita snimatelja da li je bio penal
Foto: Pixabay (ilustracija)
Na jednoj od nižerazrednih utakmica desio se sporni momenat kada je došlo do pada napadača u suparničkom kaznenom prostoru. Naravno, špic je tražio penal, golman se pravdao (i to uz antologijske rečenice "Nisam ga pipnuo. On mene udario u nogu."), a na scenu je tada stupio sudija.
 
Pošto je bio u dilemi da li je bilo prekršaja za jedanaesterac ili nije, a video je da jedan čovek snima utakmicu sa tribina, pritrčao mu je.
 
"Šefe, jesi li video, možeš li da vratiš...", pitao je arbitar.
 
"K'o suza, brate! K'o suza penal", odgovorio je snimatelj.
 
"K'o suza?", rekao je delilac pravde, otrčao ka kaznenom prostoru i pokazao na belu tačku.
 
  • Vlada

    22.05.2021 12:29
    Kakva je ovo zemlja i narod, cesto se pitam, dali negde na ovoj zemaljskoj kugli ima jos ovakvih kao sto smo mi? Gazi blato do kolena i nakrkao 120kg, čuka radi na maks a tripuje da ja u finalu LŠ.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Lajović poražen u polufinalu Barselone

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u finale turnira u Barseloni, pošto je danas posle tri seta poražen od sedmog tenisera sveta Grka Stefanosa Cicipasa 7:5, 4:6, 2:6.

Porter doživotno suspendovan iz NBA lige

Američka košrakaška NBA liga danas je doživotno suspendovala igrača Toronta Džonteja Portera zbog odavanja poverljivih informacija sportskim kladinicama i klađenja na utakmice.