Rolan Garos: Dva igrača pozitivna na korona virus

Oba člana za sada nepoznatog dubla primorana su da se povuku sa Rolan Garosa nakon što su dobili pozitivan test na korona virus.
Rolan Garos: Dva igrača pozitivna na korona virus
Foto: FoNet
Igrači su smešteni u karantin, a organizatori turnira nisu želeli da objave o kojim igračima je reč. Naveli su samo da će ovaj dubl tim biti zamenjen narednim na listi koji nije obezbedio učešće u glavnom žrebu.
 
Francuska teniska federacija (FTF) rekla je da su ovo prva dva pozitivna rezultata od 2.446 testova na korona virus koji su sprovedeni nad igračima i njihovoj pratnji od početka kvalifikacionih rundi 24. maja.
 
Kako kažu, trenutno nema nagoveštaja da će turnir morati da se zaustavi zbog pozitivnih testova.
 
Tokom trajanja turnira, igrači žive u mehuru kako bi osigurali distancu.
 
Iako je početak turnira odložen za nedelju dana u odnosu na planirani, FTF je saopštila da je kašnjenje osiguralo da više navijača može prisustvuje mečevima. Trenutno je do 1.000 navijača dozvoljeno da gleda mečeve na terenima, ali to će se povećati na 5.000 gledalaca od 9. juna, kada počnu dueli četvrtfinala.
 
S druge strane, u Parizu je trenutno na snazi policijski čas od 21 čas, koji prisiljava prisutne da napuste meč tokom noćne sesije.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Predrag Stojaković u Fiba "Kući slavnih"

Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije Predrag Stojaković biće primljen u "Kuću slavnih" Međunarodne košarkaške federacije (Fiba) u klasi 2024, saopštio je danas Košarkaški savez Srbije.

Kecmanović eliminisan sa turnira u Madridu

Miomir Kecmanović nije uspeo da se plasira u treće kolo mastersa u Madridu, pošto je posle dva seta poražen od šestog tenisera sveta Norvežanina Kaspera Ruda 4:6, 1:6.