Đoković u večernjem terminu u borbi za polufinale

Novak Đoković danas će odigrati svoj meč četvrtfinala Rolan Garosa protiv Italijana Matea Beretinija, a susret je na programu u 20 časova.
Đoković u večernjem terminu u borbi za polufinale
Foto: FoNet
Italijan bi ovaj meč mogao da dočeka dosta odmorniji s obzirom na to da mu je meč osmine finala bez borbe predao Rodžer Federer, dok je Đoković u protekloj rundi na terenu proveo gotovo tri i po sata.
 
Beretini se nalazi na devetom mestu ATP liste, a sa Đokovićem je u dosadašnjoj karijeri igrao samo jednom, te je taj meč sa 2:0 u setovima rešio prvi reket sveta.
 
Pobednik ovog meča igraće protiv boljeg iz duela između Argentinca Diega Švarcmana i branioca titule Španca Rafaela Nadala.
 
U drugoj polovini žreba, polufinale Rolan Garosa ubedljivim pobedama osigurali su Nemac Aleksandar Zverev i Grk Stefanos Cicipas. 
  • Sandra

    10.06.2021 08:21
    Sve čestitke!
    Samo napred! Uživamo gledajući i navijamo. Naš najbolji sportista i ponos.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Odbojkaši Crvene zvezde šampioni Srbije

Odbojkaši Crvene zvezde osvojili su titulu prvaka Srbije, pošto su večeras na svom terenu u petom meču finalne serije pobedili Partizan sa 3:0 (25:23, 25:18, 25:18).

Lajović poražen u polufinalu Barselone

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u finale turnira u Barseloni, pošto je danas posle tri seta poražen od sedmog tenisera sveta Grka Stefanosa Cicipasa 7:5, 4:6, 2:6.