Prekinuta utakmica Danske i Finske, Eriksena reanimirali na terenu

Utakmica između Danske i Finske na Evropskom prvenstvu u Kopenhagenu prekinuta je nakon što se danski fudbaler Kristijan Eriksen srušio na travu.
Eriksen je pao na teren u završnici prvog poluvremena.
 
Lekari su ga reanimirali na terenu više od 15 minuta i na kraju je iznet na nosilima. Tokom reanimacije, okružili su ga danski fudbaleri koji su plakali.
 
Finski reprezentativci su se sklonili na drugu stranu terena. Mnogi navijači na tribinama su plakali i gledali u neverici šta se dešava na terenu.
 
UEFA je odlučila da se utakmica prekine i da se neće nastaviti. Meč je prekinut pri rezultatu 0:0.
  • Molder

    12.06.2021 20:22
    Pa jel živ ili šta je?
  • Megi

    12.06.2021 19:46
    magdalenagajic1958@gmail.com
    Duci Simonović je sve bio u pravu, kada je reč o profesionalnom sportu. Da bi se došlo do ekstraprofita, ne vodi se dovoljno računa ni o mentalnom, ni o fizičkom zdravlju pojedinca. Kako inače objasniti da se vrhunski profesionalci u sportu dopinguju, drogiraju, umiru na terenu od infarkta? Žalosno, tužno i opominjuće...
  • #

    12.06.2021 19:44
    Infarkt, živ je, kritični su naredni sati i dani, može da se desi neželjeno. Slučajno znam...jbg ,takav je gladijatorski posao.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Verstapenu pol pozicija u Džedi

Vozač Red Bula Maks Verstapen osvojio je danas prvo mesto u kvalifikacijama i obezbedio pol poziciju na trci Formule 1 u Saudijskoj Arabiji.