Uefa: Eriksen u stabilnom stanju

Evropska fudbalska unija (Uefa) saopštila je da je stanje danskog fudbalskog reprezentativca Kristijana Eriksena stabilizovano.
Menadžer Kristijana Eriksena Martin Šuts rekao je da se Eriksen oseća dobro, svestan je i komunicira u bolnici.
 
On je primljen u bolnicu nakon što se, tokom današnje utakmice protiv Finske na Evropskom prvenstvu, srušio na travu. Eriksen je pao na teren u 42. minutu utakmice na stadionu Parken.
 
Lekari su ga reanimirali oko 15 minuta, a zatim je, okružen saigračima, na nosilima iznet sa terena. Utakmica je posle toga suspendovana.
 
Sat vremena posle drame koja se desila na stadionu, UEFA je objavila da se meč između Danske i Finske nastavlja. Tako su se dogovorili igrači i stručni štabovi dve reprezentacije.
 
Meč je nastavljen, UEFA je fudbaleru Danske poželela brz oporavak, a reprezentacijama se zahvalila na primernom ponašanju tokom krize.
  • Velja

    12.06.2021 21:41
    da li neko zna koju magiju rade ovi doktori kad vracaju coveka iz mrtvih. treba im odmah dati medalju.
  • Fudbaler amater

    12.06.2021 20:30
    Ne daj se.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Verstapenu pol pozicija u Džedi

Vozač Red Bula Maks Verstapen osvojio je danas prvo mesto u kvalifikacijama i obezbedio pol poziciju na trci Formule 1 u Saudijskoj Arabiji.