VIDEO: Đoković poklonio reket dečaku, njegova reakcija će i vas nasmejati

Novak Đoković osvojio je svoj drugi Rolan Garos u napetom meču protiv Stefanosa Cicipasa.
Time je došao na samo jedan grend slem razlike u odnosu na Rafaela Nadala i Rodžera Federera, pa bi njihov rekord mogao da izjednači već na Vimbldonu.
 
U odličnom meču Đoković je obradovao svoje fanove, a posebno srećan bio je jedan dečak koji se nalazio na tribinama.
 
Nakon meča, Đoković je prišao tribini i pružio reket svom fanu. Njegovu reakciju je teško opisati, pa je najbolje da sami pogledate snimak:
 
  • Dr Miggyy

    17.06.2021 07:40
    DOBRE DUŠE
    Najbolji teniser na svetu Novak Đoković ima dom na domaku Beograda koji vredi tri ipo miliona evra od zarađenih, a ne tuđih para. Za razliku od njega, Vulin je kupio stan od para ženine tetke iz Kanade za četiristotina hiljada evra? Razlika je u parama na strani Đokovića, a ono drugo na strani Vulina.
  • otadzbina

    14.06.2021 11:26
    zove
    gromada
  • Sremac

    14.06.2021 10:55
    Mali ga je sve vreme bodrio. Čak mu je davao teniske savete tipa: "čuvaj svoj servis", "gađaj mu bekend". Zato je Nole baš njemu dao reket na kraju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Verstapenu pol pozicija u Džedi

Vozač Red Bula Maks Verstapen osvojio je danas prvo mesto u kvalifikacijama i obezbedio pol poziciju na trci Formule 1 u Saudijskoj Arabiji.