Jokić potvrdio da ne igra za Srbiju ovog leta

Centar Denver Nagetsa i najkorisniji igrač NBA lige Nikola Jokić potvrdio je da neće nastupiti za reprezentaciju Srbije na kvalifikacijama za Olimpijske igre, kao i na olimpijskom turniru u Tokiju.
Kako je rekao, na njegovu veliku žalost, telo nije u stanju da se izloži takvim naporima.
 
"Ovo je trenutak kada moram da saopštim da, i pored ogromne želje, nisam u mogućnosti da nastupam za reprezentaciju. Stanje mog tela izuskuje duže odsustvo sa terena radi oporavka. To je stav i sugestija kluba i jedna neminovnost koju moram da prihvatim", poručuje Jokić.
 
On je ubeđen da reprezentacija i bez njega može da napravi rezultat koji će svima u Srbiji doneti mnogo radosti.
 
Jokić je do sada za reprezentaciju nastupao samo dva puta, prvi put 2016. na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru, kada je Srbija osvojila srebro, a drugi put na Svetskom prvenstvu u Kini kada je Srbija zauzela peto mesto.
 
On se nije odazvao pozivu selektora za Evropsko prvenstvo 2017. kada je Srbija osvojila srebrnu medalju.
  • Sokol

    17.06.2021 08:05
    @Dezurnim Pljuviacima - Kad je ginuo za reprezentaciju pljuvali ste ga. Kad ne igra, opet ga pljujete. Setite se samo da se isto desavalo sa Divcem, Djordjevicem, Stojakovicem i ostalim legendama, nisu se bas uvek odazivali pozivu reprezentacije. Pljuvaci, umirite zlezde, ajmo malo podrske i razumevanja.
  • Mastodont

    16.06.2021 22:52
    @Mirjana

    E takve naložene majmune što je od*ebao posebno mi je gušt.
  • Mirjana

    16.06.2021 22:16
    Nema keša
    Seljačina! Kada se igra da nema keša, nego za svoju zemlju, naravno da neće da igra… SELJAK… Ovako kao jedva čeka da se vrati u domovinu, čisto foliranje… Treba da ga bude ozbiljna sramota!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Lajović poražen u polufinalu Barselone

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u finale turnira u Barseloni, pošto je danas posle tri seta poražen od sedmog tenisera sveta Grka Stefanosa Cicipasa 7:5, 4:6, 2:6.