VIDEO: Jokić se vratio u Srbiju i odmah otišao na hipodrom u Somboru

Najbolji košarkaš sveta Nikola Jokić vratio se u Srbiju, ali se nije stavio na raspolaganje selektoru Kokoškovu nego se zaputio u rodni Sombor i na tamošnji hipodrom.
Poznato je koliko ovogodišnji MVP najjače lige sveta voli konje i više puta je pričao o tome da se ranije čak i bavio konjskim trkama, a sada je posle naporne NBA sezona odmah posetio hipodrom u svom rodnom gradu.
 
Za medije nije želeo da priča, ali je dozvolio ekipi RTS da ga snimi na hipodromu kako se opušta vozeći svog konja u jednosedu.
 
Jokić je u sezoni koja se završava u NBA bio najbolji igrač regularne sezone, a u plej-ofu je ispao u polufinalu Zapada od Finiksa. 
 
  • Nenad

    19.06.2021 08:21
    Jel moze neko od vas sto kazete da volite Srbiju, da pojasni zasto je volite? Sta tu konkretno ima da se voli?
  • takođe sportista

    17.06.2021 12:50
    @bivši sportista
    Koji to klub nedozvoljava i koji to sportista ne sme na svetsko prvenstvo ili na olimpijadu???
    Ajde molim te ne pričaj gluposti. Da li smisliš da je Inter srećan što im je Eriksen pao mrtav malte ne ili Juventus što je pustio CR7 na EP.
    Ne pričaj gluposti molim te za sve pa čak i za to postoji osiguranje ako treba.
  • Bivsi Sportista

    17.06.2021 08:39
    Ugovor
    Zavisi kakav je ugovor potpisao? Za taj novac poslodavac mu sigurno nejce dati da igra za bilo koga sem za klub koni ga hrani. To mnogi ljudi nemogu da razumeju pa pisu gluposti iz neznanja. U svetu sporta,profesionalnog novac je bog i tu se sve zavrsava!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Verstapenu pol pozicija u Džedi

Vozač Red Bula Maks Verstapen osvojio je danas prvo mesto u kvalifikacijama i obezbedio pol poziciju na trci Formule 1 u Saudijskoj Arabiji.